Gymba

Finländsk produkt för aktivering av hela kroppen, tillverkad av naturfiberkomposit. Gymbas aktivt bruk motsvarar gång, i form av muskelaktivitet.

Gymba är ett nytt och hälsosammare sätt att arbeta. Det är en revolutionerande aktivitetsbräda som hjälper dig att röra dig medan du arbetar. Du motionerar ständigt på din arbetsstation och din ämnesomsättning och blodcirkulation aktiveras. Du bränner mycket mer kalorier med Gymba än när du sitter eller står stilla. Din koncentration och motivation förbättras, allt medan du känner dig vaken. Gymba är elastisk och tillverkas och utvecklas helt i Finland. Tack vare sin elasticitet möjliggör Gymba mer mångsidig rörelse.

Gymba aktivitetsbrädan är utformat för att hjälpa dig att stå ordentligt. Den är enkel att använda, lägg bara brädan under fötterna. Gymba hjälper dig att balansera ditt stående och anpassar sig till din vikt. Placera Gymba aktivitetsbrädan i din stående arbetsstation under fötterna och arbeta normalt. Brädan hjälper dig att stå ordentligt och inte spänna benen eller ryggen lika mycket. Om möjligt, stå hälften av din tid på Gymba aktivitetsbrädan. På grund av Gymba försvinner din smärta, din hållning förbättras, djupa muskler får automatisk rörelse och hela kroppens tillstånd förbättras. Effekterna kommer att märkas efter bara några dagars användning. Detta är bevisat av kliniska prövningar och omfattande tester.

Gymba massagebollar
Gymba kommer med massagebollar som lindrar muskelsmärta och stelhet i benen. Gymba-massagebollar ökar blodcirkulationen och lindrar stress och spänning. Det rekommenderas att använda dem i kortare intervaller under de första par gånger och gradvis öka användningen efter hur det känns. Massagebollarna finns i två typer av hårdhet eftersom varje kropp reagerar olika på olika densiteter.

Fördelar för Gymba-användaren:

Sänker tröskeln

när man går från stillasittande till friskare stående arbete

Aktiv och mångsidig

rörelse minskar sjukfrånvaron

Aktiverar hela kroppen

särskilt de djupa musklerna i ryggen och magen

Förbättrar

hållning, balans och svarshastighet

Stimulerar

blodcirkulationen och hjälper till med hantering av vikt

Förhindrar

muskuloskeletala störningar

Aktiverar

fettmetabolismen och minskar därmed risken för hjärt-kärlsjukdom

Ökar arbetstillfredsställelsen

hjälper till att koncentrera sig och minskar därmed också arbetsrelaterade frånvaro