Uppgradera din arbetsyta till en helt ny nivå med ErgoFinland

Ta tillfället i akt och den unika chansen att förvandla din kontorsyta till en modern och bekväm uppvisning av medarbetarnas välmående. ErgoFinland bjuder in dig till att gå med i en utvald grupp av våra referenskunder. Våra kunder skiljer sig åt, därför har vi heltäckande och mångsidiga lösningar för varje individuellt behov. Vi skräddarsyr rätt lösningar för alla, i samarbete och med respekt för kundens önskemål och behov.

Varför ska du gå med som vår referenskund?

Förnya med våra unika lösningar

Kärnan i våra ergonomiska möbler och arbetsplatslösningar är design och kvalitet. Oavsett om det är ett litet kontor eller ett större komplex hittar vi funktionella lösningar som också är tilltalande för ögat.

En partner som är expert

Våra mångsidiga lösningar ökar inte bara arbetsglädjen utan stödjer även personalens välmående och arbetsförmåga. Våra ergonomiska lösningar har valts ut under decennier, och vårt sortiment innehåller högkvalitativa varumärken vi representerar. Rätt sorts möbler och lösningar optimerar produktivitet och arbetsglädje.

Var en pionjär inom välmående på arbetsplatsen

Stick ut som ett företag som har åtagit sig att optimera sina anställdas välmående. På arbetsmarknaden är välmående medarbetare och en bekväm arbetsmiljö en konkurrensfördel och förbättrar ditt företags varumärke.

Varför är ErgoFinlands referenskundsstatus värdefull?

1. Ett brett utbud av lösningar och tjänster
Du får exklusiva fördelar av våra produkter och tjänster och vi skräddarsyr lösningar efter individuella behov.

2. Gratis arbetsplatsfotografering
Få bilder tagna av en professionell fotograf av din renoverade arbetsyta, vilket stödjer dig i marknadsföringen och stärka ditt företags varumärke.

3. Du får synlighet på våra plattformar
Få värdefull synlighet på vår webbplats och sociala medieplattformar, som ett exempel på att förbättra arbetsytor.

4. Du får tidig tillgång till nya produkter
Njut av förstahandsåtkomst till våra senaste produkter, så att din arbetsplats ligger i framkant av utvecklingen.

5. Du får ett officiellt märke
Tjäna ett certifikat för ditt engagemang för att skapa en attraktiv och optimal arbetsmiljö och på så sätt stärk ditt arbetsgivarvarumärke som en önskvärd arbetsgivare.

Redo för förändring och inspiration?

Din resa mot att bli en referenskund börjar här. Fyll i kontaktformuläret nedan för att anmäla ditt intresse. Vårt team kommer att kontakta dig för att diskutera hur vi tillsammans kan förverkliga din vision och optimera rätt produkter och lösningar.

Läs en kundberättelse:

Insplan Oy

Förra året utökade vår kund Insplan Oy sin verksamhet, vilket också ledde till en förändring av deras kontorsytor. Insplans kontor finns i åtta olika städer och det är Borgå, Esbo, Åbo, Tammerfors, Joensuu, Jyväskylä, Seinäjoki och Rovaniemi. Vi var med och förnyade kontoren i Borgå och Esbo. Personalens välbefinnande är mycket viktigt för Insplan och det är därför de valde ErgoFinland för att designa och implementera ergonomiska arbetsstationer för sina kontor.

Läs mer