Vägledning och produktsupport - stöd för ergonomikunskap

Vi vill säkerställa att användningen av de produkter vi levererar är ergonomiska och att lösningarna är fungerande. Vi erbjuder vägledning vid kartläggning, val och implementering av produkter både på plats och på distans.
Vi strävar också efter att hålla våra partners och kunder uppdaterade om produktutveckling och nya innovationer. Vi erbjuder vägledning och konsultation enligt överenskommelse, antingen för enskilda anställda personligen eller för hela arbetsstyrkan på en gång.

Ergonomibehoven och -kraven förändras ständigt, så en heltäckande arbetsmiljö kräver kontinuerlig uppdatering och utbildning. Vi genomför olika information-och utbildningsträffar och webbinarier om ergonomi och arbetsvälmående. Vi skräddarsyr också företagsspecifika utbildningar för olika behov. Dessutom producerar vi olika ergonomiguider för att underlätta i att hitta rätt lösningar. Guiderna är lämpliga både för företagshälsovården och för professionella som ansvarar för företagens arbetsvälmående. Oavsett om det är en större eller mindre projekt inom ergonomilösningar, hjälper våra experter alltid till!

Omfattande och individuella vägledningar

Ergonomisk vägledning

Vägledningen täcker grundläggande riktlinjer för ergonomiska arbetsställningar och användning av arbetsredskap. Våra experter vägleder och ger konsultation antingen på plats, i vår showroom eller på distans.

Anpassade informationspaket

Vi skräddarsyr informationspaket som passar våra kunders och samarbetspartners behov. Paketen kan levereras i digitalt eller tryckt format. Vi erbjuder också föreläsningar om ergonomi för olika behov, antingen live eller på distans.

Webinarier och onlinematerial

Vi ordnar olika webbinarier om arbetsvälmående och nyttjar också vårt samarbetsnätverk i dessa. På vår webbplats erbjuder vi olika material och guider kostnadsfritt, vilket gör tillgången till information enkel och snabb.

Vi stöttar och guidar dig i ergonomiska lösningar

Du kan välja lämpliga tjänster för dina behov:

  1. Personlig vägledning och produktstöd
  2. Omfattande vägledning för hela organisationen
  3. Information om nya innovationer och produktutveckling
  4. Informationsträffar, webbinarier och produktguider
  5. Uppföljning och insamling av feedback om genomförda lösningar
  6. Produktstöd och användarhandledning

Vänligen välj de alternativ som bäst motsvarar dina behov eller kontakta oss för ytterligare anpassade lösningar.

Varför välja ErgoFinland?

Tack för att du väljer ErgoFinland för dina ergonomibehov. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa och effektiva ergonomilösningar för din organisation, oavsett om det handlar om små eller stora projekt. Vi erbjuder flexibla och skräddarsydda tjänster för att möta dina specifika behov och mål.

Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att skapa en bättre och hälsosammare arbetsmiljö för din organisation.

Jag behövde snabbt hjälp med min musarm och fick en effektiv lösning från ErgoFinland med hjälp av deras experter.
Vår organisations arbetsplatsförnyelse blev kostnadseffektiv och funktionell med hjälp av en kartläggning och produktstöd från en expert på ErgoFinland.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Oavsett om det gäller en fråga, en offertförfrågan eller en enkel förfrågan är våra experter redo att hjälpa och svara på dina behov.

Tel: +46 (0) 73 399 93 99
S-post: info(a)ergofinland.fi


Tveka inte, ta steget mot en bättre arbetsergonomi och medarbetares välbefinnande redan idag!