Kundcase

Insplan Oy

Expert på energi- och telekommunikationsinfrastruktur

Kontorsutrymme

Förra året utökade vår kund Insplan Oy sin verksamhet, vilket också ledde till en förändring av deras kontorsytor. Insplans kontor finns i åtta olika städer och det är Borgå, Esbo, Åbo, Tammerfors, Joensuu, Jyväskylä, Seinäjoki och Rovaniemi. Vi var med och förnyade kontoren i Borgå och Esbo. Personalens välbefinnande är mycket viktigt för Insplan och det är därför de valde ErgoFinland för att designa och implementera ergonomiska arbetsstationer för sina kontor.

Förutom ergonomiska arbetsplatser ritade och implementerade vi ett större mötesrum för Insplans Esbo-läge. Möten kan sträcka sig under lång tid, och ibland kan hela dagen spenderas i dessa utrymmen. Av den anledningen ville Insplan också satsa på ergonomin i sina möteslokaler.

Ennen

Jälkeen

Dra
Alla våra önskemål togs utmärkt hänsyn och vi fick enastående ergonomiska arbetsstationer för alla behov. Dessutom ingick monteringen av möblerna i tjänsten, vilket också var fantastiskt!

Ekonomichef Philip Ahlgren

Vi är mycket nöjda med våra arbetsstationer och att allt gick så smidigt. Vi diskuterade först med vårt eget team vilka önskemål och behov alla har gällande sin egen arbetsstation. Dessutom har vi funderat på vilka arbetsstationer som är öppna för alla, vilket innebär att konvertibilitet i dem bör beaktas särskilt.

Varje arbetsstation är designad och implementerad med noggrant övervägande för att säkerställa bästa möjliga ergonomi för arbetaren. Varje medarbetare är en individ, vilket innebär att arbetsplatser utformas och implementeras efter individens behov och önskemål. Så gick vi också tillväga med Insplan. Vi har genomfört en omfattande kartläggning av medarbetarnas behov och önskemål om ergonomiska arbetsplatser med hänsyn till kontorsytor och lokaler. När undersökningen var klar designade vi individuella ergonomiska arbetsstationer för varje anställd med experterna på ErgoFinland.

För ErgoFinland är det viktigt att vi kan betjäna våra kunder heltäckande. Det gör att våra kunder lugnt kan fokusera på sin egen verksamhet samtidigt som vi tar hand om att sätta upp ergonomiska arbetsstationer på nyckelfärdig basis. Insplans medarbetare kunde koncentrera sig på sitt eget arbete och vi levererade och installerade arbetsstationer till varje anställd.

Vill du bli vår nästa framgångssaga?

Komma i kontakt