Från bedömning till genomförande och vägledning

Helhetsförbättring av arbetsplatser

Vårt mål är att säkerställa att varje projekt är framgångsrikt och att inkludering av ergonomiska lösningar ger långsiktiga fördelar för kunderna.

Projekt är för oss inte bara genomförandet. Vi kombinerar vår mångåriga yrkeserfarenhet och kompetens inom olika områden i projekten. Målet är att skapa arbetsmiljöer som inte bara ser bra ut, utan också främjar hälsan. Varje projekt är unikt och genom samarbete kan vi skräddarsy arbetsutrymmet optimalt för er situation.

Våra tjänster inkluderar:

1. Planering

Bedömning

Vi genomför en inledande kartläggning för att fastställa projektets mål. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar både för hemmakontor och huvudkontor.

Förslag på lösning

Innovativa, kundanpassade möbel- och ergonomilösningar som anpassas efter behov.

Tidsplanering och budgetering

Effektiv planering med hänsyn till budget, projektets tidslinje och omfattning samt logistiska och installationsmässiga aspekter.

2. Omfattande implementering

Logistikhantering

Alla logistiska arrangemang hanteras smidigt och effektivt.

Erfaren installationservice

Professionell installationservice både i hemmakontor och huvudkontor.

Kvalitetskontroll

Högkvalitativt utförande och kontinuerlig kvalitetsbevakning. Våra produkter är avsedda för professionellt bruk och garanterar långvarighet.

3. Support efter projektet

Användarutbildning

En omfattande utbildning för personalen i korrekt användning av de nya lösningarna.

Uppföljning och feedback

Regelbunden uppföljning och återkoppling säkerställer långsiktighet och effektivitet.

Kontinuerliga uppdateringar och support

Erbjudande om kontinuerligt stöd och uppdateringar efter projektets slutförande.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa?

Är du intresserad av att höra mer om våra ergonomiska lösningar eller vill du diskutera närmare hur vi kan hjälpa ditt företag? Fyll i formuläret nedan så kommer vårt team att kontakta dig så snart som möjligt.
Oavsett om det gäller frågor om våra produkter, tjänster eller behovet av skräddarsydda lösningar är våra experter redo att svara på dina frågor och möta dina behov.
Vårt mål är att bidra till att skapa friskare och mer produktiva arbetsmiljöer. Välmående medarbetare är företagets viktigaste tillgång. Vi på ErgoFinland kan vara din partner på den här resan. Tveka därför inte att kontakta oss.

Varför välja oss?

ErgoFinland har ett gediget multiprofessionellt team och många års erfarenhet i branschen. Våra styrkor är innovation, mångsidiga lösningar och teknisk expertis inom design av arbetsytor. Våra projekt slutar inte med installation. Vi ger stöd och vägledning och är engagerade i att konsultera om ständig förbättring av arbetsytor. Varje projekt är en resa, som vi tar tillsammans från början till slut. Vårt mål är att vara en pålitlig och långsiktig partner.

Vi har decennier av erfarenhet av att skapa bättre arbetsmiljöer och lokaler. Vi förstår vikten av ergonomi i traditionella kontorsmiljöer, distansarbete och andra arbetsmiljöer. Vår omfattande service, flexibilitet och engagemang för kundnöjdhet säkerställer att varje projekt levererar optimala resultat, vilket förbättrar ergonomin och effektiviteten i arbetsmiljöer.