Seat Guard

EFFEKTIV FÖR HÄLSA OCH LÄTT ATT ANVÄNDA!

Seat Guard micro-break är en ny hälsoinnovation för att förhindra överdrivet sittande. Seat Guard är en teknisk smart enhet som ansluts till Interstuhl sittdyna. Detta skapar en perfekt kombination för hälsosamt sittande på vilken yta som helst. Placera enheten i sätesskyddsfickan på sittdynan. Dynan har en halkfri bas, vilket ökar komforten i sittdelen. Den miljövänliga, högkvalitativa sittdynan kan tvättas i maskin i 30°C.

Det är ett bevisat faktum att vi idag sitter mer än någonsin. Många studier visar att det rekommenderas att avbryta sittandet var 30:e minut. Endast genom att rytmisera kan du undvika att sitta, vilket är skadligt för din hälsa. Seat Guard-enheten behöver inte programmeras eller installeras separat, vilket gör den användarvänlig för alla och alla åldrar.

Enheten är förinstallerad för att vibrera när du har suttit oavbrutet i 30 minuter. Seat Guard-enheten ser också till att du håller dig borta från att sitta i minst 2 minuter. Genom att avbryta ditt sittande i minst två minuter var 30:e minut kommer du att uppnå betydande hälsofördelar. Sätt dig ner och när du känner vibrationerna, stå upp och ta en paus.

- Inget störande ljud
- Inkluderar micro USB-kabel för laddning
- Långt laddningsintervall
- Ska endast laddas en gång varannan månad (används inte under laddning)

Seat Guard micro-break är en finsk innovation, tillverkad i Finland. Interstuhl är en tysk tillverkare av högkvalitativa kontorsstolar och mötesrumsmöbler.